Član
de ba neka faca a auto na materi
Mislio sam ozbiljno
Sta je sa autobanovima u Njemackoj i to su javni putevi, pa ljudi voze po 300 km/h?? Naravno takvo nesto je neprihvatljivo u drugim zemljama, jer je ljudima ispran mozak da je brzina glavni uzrok za sve teze nesrece. A Njemacka to i statisticki jako dobro negira. Al tamo ljudi za razliku od nas razmisljaju svojom glavom kad voze, a cuda li jednog, znaju i za sta sluzi retrovizor. A sto se mene licno tice, jeste blesavo jedan ovakav video staviti na youtube, posebno jer su i od prije poznate reakcije javnosti...
Sudbina je sudbina, ona je određena , samo je ne trebaš izazivati... Ja što kažem obični smrtnici , mislim na to da su to ljudi kojima su automobili samo prevozna sredstva i kojih zaboli ona stvar šta je i kako je .. Dok ja volim svoje auto, i svaku marku ulažem u njega, bitan mi je svaki detalj na njemu... U tome je razlika druže moja ovo sto si ti citirao moj odg na komentar od bokivr6 i tebi srecno sa tim misljenjem da si nesta vise od obicnog smrtnika za volanom jer nikad ne znas sta se moze desiti.
Ne znam sta da kazem, iskreno nista strasno. Meni se ta cesta nikako ne svidja jer se bojim da me radar ne opali, al vozim 80-120 tom cestom i cesto me na toj brzini preleti neki krs.. Jednom sam vozio negdje 110 i preleti me golf 2, crni oblak za njim, sav se raspada sve visi s njega, skace po onoj cesti kako mu je dobar ovjes.. Ja kontam vidi ovog sto je spreman i ja za njim da vidim koliko bas ide i stignem ga na 150.. Znaci taj je daleko opasniji od ovog sto vozi 200+, jer su vjerovatno ko i kod mene dobre gume, dobre kocnice, ispravan auto itd.
jel ti znas uopste kuda je vozio ?u tome i jeste stvar, zato sam i stavio ono "neuslovni put", jer put po kojem je ovaj vozio sigurno nema uslove da se njime vozi 240+ kmh.
ti autobahnovi u njemackoj su projektovani za takve brzine..