Najtuznije od svega toga je sto se Crne Hronike i dalje pune smrtnim slucajevima zbog ovakve voznje. Mislim covjek nije divljao, ali da mu je pri ovoj brzini desio neki kvar na upravljackom mehanizmu danas bi pominjali kako su dvoica momaka stradala vozeci malo brze po autoputu. Nema opravdanja za dovodjenje sebe u opasnost, a da o dovodjenju drugih u opasnost da ne govorim.
Da se razumijemo i ja sam nekad (mlad, glup, neizivljen) znao da stisnem gas i to podobro i hvala Bogu nisam imao saobracajnu nesrecu. Dok, nazalost, imam prijatelja koji su ostali 100% nepokretni od pojasa dole, prijatelja koji su izgubili oko, itd. prilikom raznih saobracajnih nesreca. Zato kazem svima... pamet u glavu jer je dovoljan samo jedan momenat da platis zivotom ili, jos gore, da zivis kao invalid...
Kolega, uz duzno postovanje, ovo je klasicno vjestacko napuhavanje i koristenje medija da se skrene paznja na pojedine portale, kao i da se trkaci magnu sa ulica..
Evo da ti obrazlozim i sto.. ako imalo pratis tuning scenu ili evo konkretno ljude koji su na ovom forumu ili su povezani bilo kako sa tuningom (bh tunign jel) kada su zadnji put cuo da je u crnoj hronici neko od njih zavrsio, zbog divljanja i glupiranja (nazalost kolega jedan je nedavno imao udes, on je kriv ALI ZATO STO AUTOBUS NIJE STAO NA PROSIRENJE PREDVIDJENO NA TO NA CIGLANAMA NE ZATO STO JE DIVLJAO), itd itd ugl shvatit ce te..
Daaaaaaleko veca prijetnja su ovi kojekakvi novopeceni motoristi koji dviljaju po gradu bez kaciga, daleko opasniji su ovi mladi tuneri u golfu dvici sto konta da ako je juce polozio i neko mu rekao kako ce startat tim sto drzi gas do poda i pusti kvacilo, mnogo opasniji su na kraju krajeva neispravna i pretovarena teretna vozila stara po 30 godina koja se krecu na nasim cestama i ugrozavaju sigurno mnogo vise ljudi nego sto su njih dvojica konkretno ugrozili nekog, da napomenem da je ovo PUT REZERVISAN ZA MOTORNA VOZILA, nesto kao auto put dakle samo bez zaustavne trake, da tu ima ograda pored ceste, kakve zivotinje, kakvi ljudi, sta vam je ? u neposrednoj blizini ovog puta je industrijska zona vecinom, stambeni objekti su daleko od nje, ne pricajte napamet sta vam je..
Puno opasnija su i vozila grasa i centrotransa u kom se svi mi vozimo pa kad otpadne tocak grasovom minibusu ili otkazu kocnice niz bistrik i zabije se u kucu onda se ne pravi frka jel ???
molim vas ne budite licemjeri, sagledajte situaciju u totalitetu..
Da se razumijemo, zam obojicu momaka koji su bili u astri, licno, i u corradu vjervatno mi se svi znamo, ali daleko od toga da ih branim ili nesto podrzavam, ono sto hocu reci je da se pretjerano forsira prica trkaca i divljaka po sarajevskim cestama, a takvi najmanje udesa prave..