Ja sam u nedjelju naletio sa ca.100kmh na radar u tomini. Uslikalo me je. Koja kazna mi slijedi?ja sam za taj fazon doznao iz krajine, nisam probao, ali bio sam sa likom koji je nagazio u tomini u kontra traku gdje je ogranicenje koje jeste duplo prekoracio i nista a kutija nije bila prazna, ima logike jer prvi senzor registruje vozilo a drugi mjeri brzinu, normalno da nece raditi ako se stvari okrenu kontra
Koliko je ogranicenje bilo?mene je.mobilni slikao ogr bilo 50 ja isao 77 i doslo mi 50 kazneJa sam u nedjelju naletio sa ca.100kmh na radar u tomini. Uslikalo me je. Koja kazna mi slijedi?
Daj bozeNazalost tako je.meni je kolega jedan rekao(inace policajac)sreca pa nisi isao preko 30 vise.jer isla bi ti vozacka.na mjesec i kazna 100 et ti mozda budes imao srece pa te slikao na manju brzinu
Dosla kazna 100km, i mjesec dana vozacka...Ja sam u nedjelju naletio sa ca.100kmh na radar u tomini. Uslikalo me je. Koja kazna mi slijedi?
2 god zabrane polaganja plus bice i fina kazna jer je masa prekrsaja ....pitanje:
sankcije za maloljetnika koji je vozio auto pod slijedecim uslovima,trebaju samo tacne informacije,ne nagadzanja
vozio bez dozvole
bez licne
bez saobracajne(kod kuce ostala)
auto registrovano
nije u pijanom stanju
uhvacen u suprotnom smjeru u jednosmjernoj traci
hvala
lp