Član
oba rukavca i lezajevi su promjenjeni, i stavljeni ferodo diskovi i ferodo plocice i sve je bilo super nekih 6 mjeseci voznje...nista nije treslo jedino su malo skripale plocice ali mi je majstor naspricao leziste plocice sa nekim namjenskim sprejem i onda je i to prestalo...i nakon 6 mjeseci pocelo je da trese i isao sam da reklamiram diskove i majstor kaze da je nemoguce da su se pokrivili zbog kvaliteta ali je jedino moguce da nesto krivi diskove...a ja sam prethodne diskove istokario i dao sam ih da stavimo probno na auto da vidimo da li je do diskova ili je nesto drugo (rukavac) ali cim sam ih stavio odma je sve bilo super... nista uopste nije treslo ali vec nakon mjesec dana pocelo je po malo i sad ponovo trese...
danas sam vozio auto malo duze i bas sam dosta kocio i izadjem da provjerim da li su vruci diskovi i feluge ali uopste nisu...diskovi su bili topli ali to je sasvim normalna temp. feluge skroz ledene...tako da su kociona kljesta ispravna...
kojeg god majstora pitam i objasnim sta se desava niko nista ne zna....
danas sam vozio auto malo duze i bas sam dosta kocio i izadjem da provjerim da li su vruci diskovi i feluge ali uopste nisu...diskovi su bili topli ali to je sasvim normalna temp. feluge skroz ledene...tako da su kociona kljesta ispravna...
kojeg god majstora pitam i objasnim sta se desava niko nista ne zna....