Evo čitajući postove od kolege koji je pital koja je najbolja zaštita za auto uz multi lock ,alarme, tu je neizostavni i kasko (full).Prošlo je 3 leta i vrijeme je da se to i iskoristi prije nove rege...
Vožnja i kultura vozača na parkingu u ZG-u (a i u dr. gradovima) donosi i određene posljedice koje htjeli nehtjeli morate okusit i doživjet na svojem tutaču ma koliko pazili.(viđeno i dokumentirano od nekih kolega)
Tu je i naravno i "brižno održavanje naših gradskih,AC,regionalnih i lokalnih cesta" koje je popračeno s kamenčićima koji vole odskočiti od autombilskih kotača tako da dobijete filing kao da netko puca na vas iz malo-kalibarske puške.
Uglavnom full kasko nakon tri godine se topi pa je i vrijeme da se i to iskoristi bez obzira na njihove "priče o gubitku bonusa" tako da sam se odlučio na FACE LIFT mog škodilaka u ovlaštenom servisu.
Na prvi pogled (sa cca par metara) auto dosta dobro izgleda .
ali....
prednji branik koji je i naje.. od kamenčića a i več opisanih brzina na AC..
dalje ide predanja hauba (ne znam koliko leća od moby je vjerodostojna da prikaže ta micro oštečenja nastala od kamenčića)
Zatim prednja šajba koja ima doslovce u mojoj ravnini točno na sredini vidnog polja očiju nešto kao mačji potpis..
ima i par rupa na krovu(4) od prošlo godišnje tuče u Zg-u (jedva vidljivo) al to nisam želio dirati
i na koncu najviše je pretrpio zadnji branik..
Dva moja "nestašluka" : auto bil star ili ti mlad 7 dana ...loša procjena guze ...koliko ima do stupa od rasvjete (zadnji kotači do rinzola-s corsom je išlo bez problema na istom mjestu...škoda je "osjetno duža"
) + jedan parkirno privatni stupić na moru:icon_evil:
evo tu je još par pikčera (uspjelo neuspjelih)
rezime svega...na croatiji osiguranju su mi rekli da je sve prošlo...ovaj tjedan sam pješak ovisan o gradskom prijevozu:icon_mad: ,auto je u ovlaštenom na "face lifting penzlanju" (Remetinec)
...valda bu sve dobro ispalo:icon_question:
iiiiii, možda legne neka novina u svezi s cijelim tim kasko projektom:icon_biggrin: