Kick je napisao(la):
Odlična Škoda!
Neka te služi za vijeke vjekova... Znam i da hoće :icon_smile:
tnx kolege..ali evo malo je bilo "veselja" sa strujom..kad te krene nizbrdo..onda ide mah 2.
Prvo izgori zadnja pozicija na tablici..ok potrošni materijal..onda crkne dvopolna lijeva pozicija..ajd ok..nakon 6 godina nije neki trošak
ali..
čehinja ima neke spešl žarulje 21/4W sa posebnim utorima pod drugačijim kutom nego što ima standardna žarulja 21/5W pod 180..ili ti 12 i 6 sati..kod čehinje je 10,30 i 6.
Riješeno..pohoblano je uho od 21/5W da stanu u utor..i svijetli dok ne nabavim oem.
evo razlike..lijevo 21/5w desno 21/4w oem
ok nije bad..zamijena napravljena..i tako spustim haubu kad ono crkne prednja lijeva pozicija...super..krenulo je..oču haubu otvorit..kad servo tj. motorić zadnje haube koji je prošle godine zamijenjen i stavljen od G4 koji je 7x jeftiniji..ne radi..i hauba je kaput..ne da se više otvorit.:icon_mad:
Ostavim sve..i drugi dan odem u nabavu.Uzete neke momo corsa white koje su jeftinije od philisovih duplo a svijetlo ko i one ako ne i bolje.
w5w blue vision philips
momo corsa white
proba sa smd led
Nije mi dao vrag mira..makar sam več u ovlaštenom naručio motorić od G4..pa sam skinuo oblogu da vidim ..šta je crklo.
Ono bitno..motorić ispravan..a pukao je vrh na mikro prekidaču..koji je veličine mine od kemijske cca 2mm i jednostavno ga metalna poluga na bravi ne dodiruje a samim tim ne otvara bravu.
Riješeno "prvim zavojem" od izolirbanta i unutar ubačen dio trzalice od gitare
..jer tokom doticaja dolazi do habanja..a materijal od poluge je takav da se ne može ni varit ni ljepit.
Evo kako to izgleda :icon_biggrin:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KD08hcu09cY[/video]
poslije doadatno stavljen drot oko toga da ne ispadne.
Drugi dan nabavljeni oem potrošni materijal (3. filtera i ulje)
Čuka vremena na grabi i sve zamijenjeno osim filtera nafte koji je malo too much..pa će ići tek na drugoj izmjeni.
poslije malo izpuhan auto do 180..da malo se klipovi razgibaju a i auspuh pročisti i mala prede ..
evo tolko za sad..ganja se kožni volan ,a i neka multimedija s tv-om..AS8601 ili AS8601G (srebrni)
..ali ima vremena još za to..jer me prvo čeka kompletna izmjena dotrajalih selena na vilici..balans štangice..pa špur:123: itd..postaje to več preveliki trošak..