da bio sam u NS-u jedne godine ali tada jos nije bio zavrsen kao ni sada,inace nije tu samo plastika kao ti kazes,vec ima dosta prepravki,bas taj German styl je takav da se sve samo ubacuje nalickano a nista se ne dira od fabrickog tako da su to razliciti stilovi a na taj german styl se nikada ne bi odlucio iz razloga sto zelim da imam jedinstven auto a ne kopiju drugih tj da je slican kao i drugi kao sto neko rece svi su isti na ovaj ili onaj nacin.Ovo sto se radi je pravo modifikovanje,mrzi me da nabrajam sta sam mu jos sve menjao ali do sada me je kostao preko 2000e a imam jos nekih 1000e da ulozim i bice bas kako treba,to je bez motora a kada se bude ubacivao motor ovaj koji ja hocu to ce biti jos sigurno sa svim prepravkama 2000e.German styl je nesto sto je menio prosto i bez izazova.NPR:
Ti si u Bosni ja u Srbiji i nosimo iste jakne iste boje,kada nas neko vidi reci ce kako licimo a kada ja imam neku extra jaknu koja je upadljiva i razlikuje se od svakidasnjih,onda ce ljudi mene zapaziti a ti ces biti u rangu sa ostalim svakidasnjim