trizex Član 15.02.2010 #46 Hvala Vam svima od srca, kamara originalnih cestitki bio bi i svabo dosad, samo mu skupo odrzavanje a kod mene mora biti mehanika pic-pic
Hvala Vam svima od srca, kamara originalnih cestitki bio bi i svabo dosad, samo mu skupo odrzavanje a kod mene mora biti mehanika pic-pic
LSD Član 15.02.2010 #47 cuuj trizi rodjus.....hahahhahaha druze sve najbolje ti zelim... sto vishe alfica u tvojim rukama:lol::lol::lol:
cuuj trizi rodjus.....hahahhahaha druze sve najbolje ti zelim... sto vishe alfica u tvojim rukama:lol::lol::lol:
Lija Početnik 15.02.2010 #50 ee sretan rodjus da dozivis jos 100 al da ti ja opet dodem na dzenazu:lol::lolunooo PARA srece ljubavi i ZDRAVLJA........
ee sretan rodjus da dozivis jos 100 al da ti ja opet dodem na dzenazu:lol::lolunooo PARA srece ljubavi i ZDRAVLJA........
R roki_actros Član 15.02.2010 #53 Triza my Friend sretan ti rodjendan i od mene, sve najbolje...Puno zdravlja, srece, ljubavi, uspjeha i sarafanja
Triza my Friend sretan ti rodjendan i od mene, sve najbolje...Puno zdravlja, srece, ljubavi, uspjeha i sarafanja
N nenad 15.02.2010 #54 Oooo Triza, sretan rodjendan! Puno zdravlja, srece, i para da se sarafaju talijanske vozilice
Got2b Član 15.02.2010 #57 brate moj sretan rodjendan sve najbolje..... i jos punooo sklopljenih masina ti zelim....