GOX01 je napisao(la):iskljucio bi sto da ne dali je to tesko iskljuciti i sad kontam zamisli kupim ovaj alarm a niko ga nezna ugraditi da mu rad e sve funkcije :-s
adohera je napisao(la):Mene u ovom svemu najvise muci,sta ako zaborvis auto u prvoj ili rikvercu, hoces da iskuliras negdje na parkingu i havariju napravis davno sam ja ovo htio ugrditi ima se kupit samo modul za to ali mi sve nekako na pameti kakav sam ja baksuz napravit cu sranje prvi dan
c0d14c je napisao(la):ma moze ali ako si ti spreman iskljucit taj vid zastite to je do pojedinca
Brum Brum je napisao(la):adohera je napisao(la):Mene u ovom svemu najvise muci,sta ako zaborvis auto u prvoj ili rikvercu, hoces da iskuliras negdje na parkingu i havariju napravis davno sam ja ovo htio ugrditi ima se kupit samo modul za to ali mi sve nekako na pameti kakav sam ja baksuz napravit cu sranje prvi dan
mislim da ovo ide cisto na automatika. ali mozda ima nacin i za manualni mjenjac.
arminnn je napisao(la):c0d14c je napisao(la):ma moze ali ako si ti spreman iskljucit taj vid zastite to je do pojedinca
a da samo iskopiras kod koji kosta 30 KM i zaljepis ga na modul ili gdje treba:icon_question:
Bekir_SA je napisao(la):arminnn je napisao(la):c0d14c je napisao(la):ma moze ali ako si ti spreman iskljucit taj vid zastite to je do pojedinca
a da samo iskopiras kod koji kosta 30 KM i zaljepis ga na modul ili gdje treba:icon_question:
jes nekom čarolijom copy/paste... :lol:
zato ide jedan senzor na mjenjacadohera je napisao(la):Mene u ovom svemu najvise muci,sta ako zaborvis auto u prvoj ili rikvercu, hoces da iskuliras negdje na parkingu i havariju napravis davno sam ja ovo htio ugrditi ima se kupit samo modul za to ali mi sve nekako na pameti kakav sam ja baksuz napravit cu sranje prvi dan