Buraz,ne tjeraj me da idem sad po vaguZnaci I nisi siguran da li su orginal, to vidis po oznakama ovim na rubu OZ I sa ujutrasnje strane centralne rupe I ruba, takva felga ima specificne oznake I kad se nove uzimaju brutalno su skupe tako da mozes I skontati po tome koliko si ih platio, a one si otprilike duplo lakse od alu felgi, pozz
Postavio sam slike,,a mogu postavit i te sitne brojeve sa prednje strane jednog kraka,sto mi je bilo cudno,dok nisam vidio da i na originalnim to isto imaslikaj sve pa postavi ovdje rece ti neko
a ima i jedna ostecena (farba ili lak izgreban) ispod nije aluminijum neki zelenkast materijalBuraz,ne tjeraj me da idem sad po vagu
one inace nisu jotovane, nema onih standardnih brojeva za jot ,ET itd, al slikat cu svaki detalj pa postavit slike,znam samo da na naljepnicama pise juni 97,tako nesto,,a isto i na kraku sprijeda ima ukucan broj 97,pa sam skonto da je to godina proizvodnjes unutrasnje strane isto uslikaj sve pa postavi, neko ce znati
lako ti je ucjenjivat sto znas da ni na otpadu nece ako nije aluminijumHaj da se dogovorimo 250 maraka i ja dodjem po njih hahahahahahaha
naravno,ali ako prodam za neku cifru za koju mogu kupit neke po svom ukusuma prodaj ti to ima ljepših felgi po pik-u