Član
Pa postavi na ebay i vidi, ako mognes prodati za dobru cijenu super.
da pokusam "moze zamjena za koke nosilje"?Na piku ti nema normalne ponude za jaje, a pogotovo za takve felge
ma znam druze, al' sta da se radi,ako ne bude neka iole normalna ponuda,radije ih stavim na svog pasata 5 i furam,kod nas je dozvoljeno (za razliku od eu) vozit ove WRC nasa policija se svakako ne razumije u jote hahahako imas nesto egzoticno to mozes prodat samo preko ebaya u bosni ti 300 maraka nece niko dat vjeruj mi
to je prvo sto mi je palo na um,medjutim,malo proguglam,sve specifikacije se slazu,,a lakse su nego 15-ke aluminijske,a na kraju krajeva i da su kopija,lijepe su brate nije sto su mojeDruze imas masu kopija takvih felgi, ako je marka ista I specifikacije I ako su od magnezijuma onda je to ta felga , a to mozes osjetiti I kad je dignes znaci mora biti neobicno lahka, to prvo provjeri a onda prodaj a mozes I sebi ostavii kako hoces
gdje pise da su 15-ke? ove moje su 17-kesmijesno ce te 15-ke izgledati na passatu
do mene je,nisam naveo da su kod mene 17-ke,samo sam naveo u uvodnom postu da su identicne mojimaha, one s linka su bile 15 kako sam skuzio pa sam mislio da su i tvoje nisu to felge svakako za taj auto, al jesu lijepe