RE: dado golf 6 - narucene felge 24.03. str. 5
hvala svima na lijepim komentarima, i lijepim zeljama, i jos nesto, felge dolaze sutra tako da ce preksutra slike biti okacene
@aServis sto se tice felgi 16 i 17, nije velika razlika u cijeni, mozda nekih 20ak KM po komadu, bar tako mislim... sto se tice guma, ostale su mi dunlop sp sport 205-55-16 s proslog auta u dosta dobrom stanju, tako da nisam morao kupovat gume... i da, model je 2010.
@mariodrag dodji malo kod mene u posjetu i provozaj se sarajevskim MAHALAMA na 18kama, pa da te cujem onda
@.nOKe gume nisam dobio na autu 16ke, na golfu dodju 15 fabricki, druga stvar, vec sam napisao da sam na jednom od prethodnih auta, tj pezou 307 imao istu situaciju, 15ke fabricke ja stavio 16ke i bio zadovoljan, tako da se necu kajat ne brini, jer mi je to vec isprobana formula... ne idem na extreme tuning, cim sam kupio auto reko sam, felgice, zatamnjivanje i to je to... 18ke felge i gume bi platio 3000 maraka, plus spustanje auta ovo ono, 3500? drug imam gume u dobrom stanju, kupio felge 16ke za 1000, a za ovih 2500 razlike odem s curom u tursku 7 dana all inclusive, i nisam na kanalu radi felgi i opruga svakih 7 dana... auto mi je prije svega potreba, a uz to zelim da kulturno izgleda... tebi hvala na iscrpnom komentaru, ti imas svoje misljenje ja opet svoje... valja se razumijemo
@JD. svaka cast na komentaru, da budem iskren, mislio sam da ces ti prvi reci da sam trebao puno vece, iz razloga zato sto je tvoja astra po meni jedan od kvalitetnijih tuninga u BH, ali vidim da si razumio od pocetka na sta idem...
veliki pozdrav svima