da predstavim i ja moje masine GTI malo 16v malo 8 :D

da predstavim i ja moje masine GTI malo 16v malo 8 :D

Član
303ips5.jpg

1fma.jpg

evo ih plavog sam nazalost prodo ali sam stavio da vidite kakav je bio crvenog sam uzeo prije neki dan pa ce biti radova na njemu a crni je uradjen al ce biti i od njega ima jos sitnica :)

Član
a jesu da :) a crini je mina :D to je mat crna boja on je gotov frisko ofarban limarija uradjena imam branike jos staviti kupljeni su novi duboki oba al kad se vrijeme malo ustabili :) a crvenog cu raditi isto ko crnog moram limariju malo raditi prvo pa onda sporski amortizeri opruge vec imam sve kuci samo treba namontirati da ga zakucam u pod feluge ima rajferice duboke branike ofarbati ga maska bez znaka sa 2 fara malo poraditi na unutroasnjosti i to je to german style :) to volim al bice slicica radova vidjece se sve do krenem samo :cool:

Član
Patosnice, ručka mjenjača, ova bijela središnja konzola i ovi kojekakvi plug´n´ play uređaji... to ti se ne uklapa u German. Ostalo je fino, sretno u nastavku ;)

Član
da malo dodam uzeo sam sjedala za golfa crvenog org gti sa grijacima trebaju stici sutra preko sutra ;) :cool:

Član
a mozda bi bolje bilo posto vec imas crnog sa dubokim da crvenog ostavis sa plitkim branicima i gti lipom a sve u svemu oba golfa su dobra i sretno sa radovima

Član
ehh to bi bilo fino na crvenom mi je zadnji branik duboki a prednji plitki al je sjeban sav neki baja vozio uvezo zicom podacio lete ispod da stoji da mi je naci org gti plitke to bi bilo ok vidjecu jos i jos nesto crni je od mog brata :) hvala drug