Pa da.. samo kod nas u Bosni moze tako.. nabudji auto sa konjima a regaj ga ko 1.0 L!! Lako je srat po tudjem.. niko sebe negledadarko13 je napisao(la):Ako je vani radjeno i upisano u saobracajnu koliko ima snage onda su morali i kod nas pisati po tome, sad da li je tacno to je pitanje za strucnjake...Bilo je slucajeva cipovanja auta vani pa kad se ovdje mjerilo vidjelo se da nije to to!!!
GTI TDI je napisao(la):Golf je TDI 130 ks, veči turbo, interkuler, izduv i čip, sad ima oko 190 ks, 250 je priča za malu djecu
mirzzaa je napisao(la):auto 100% uredu i postoji... voza ga moj drug armin... stvarno strasan golf sve te prerade... kad su ga dovlacili iz njemacke morali su mu stvarne kw upisati radi reg, poreza carine i ostalih pm i u saobracajnoj mu pise 197kw tj 267ks
kakve ti bolan gluposti pričaš, kakvi porezi kakve pm, uozbilji se ba
todorovic je napisao(la):Daj smijesno da puca 250ks s tim motorom, sjecam ga se iz bn '07 god. auto je full nema sta ali ti konji :icon_cry:
IGY je napisao(la):todorovic je napisao(la):Daj smijesno da puca 250ks s tim motorom, sjecam ga se iz bn '07 god. auto je full nema sta ali ti konji :icon_cry:
pa ako se sjecas iz bn 07 sjecas li se da je isao ravno sa cetvorkom iz tz SLAB sorry zaboravih ime na vrh jezika nikako da se sjetim, sve dok SLAB nije ispucao nitro u trecoj i uzeo ga, imam cak i klip taj, nikad necu zaboraviti koliko su me ucadili kad su prosli pored mene
Mrva je napisao(la):Nije suplja.. Cak i u saobracajnoj pise 196kw
znam da je turbo od nekog bmw-a al od kojeg neznam :icon_evil:
A i ide dobro