Administrator
pozzz rajaa.... vec par dana razmisljam da li da napravim ovakvu temu ili ne, ali ajd reko da vidim vase misljenje... dakle u posljednje vrijeme sam primijetio da raja dosta slabije pise i posjecuje forum, pocev od administratora i moderatora pa do nas obicnih smrtnika... Naime gledajuci teme, u posljednje vrijeme slabo se pise u temama, svaka nova tema jedva da sabere i 10 odgovora, dok je prije to puno puno vise bilo... jedino sto ne umire na ovom forumu je off topic, mada je i on zatajio u posljednje vrijeme. Prije u off-u za cas se dodje do 100. stranice i ide brisanje a sad jedva se dolazi do tog broja stranica... Gledam da i moderatori slabije posjecuju forum... Na primjer antrax nije bio vec 2 mjeseca na forumu iz ne znam kojeg razloga, ni deyo nam se ne javlja kao sto se prije javljao... Tu su stalno roki, igy, schumi, nismo, edo_16v, boki, sm chip tuning i izvinjavam se ako sam koga propustio a da je stalno tu. Ne znam da li je kod svih tako, ali u posljednje vrijeme forum je uzasno spor. Uglavnom nije vise to kao sto je bilo do prije 2-3 mjeseca. Sjecam se kada nisam ni bio clan foruma sta se sve moglo procitati na forumu, koji su projekti bili i sta se sve korisno pisalo na forumu. Ne kazem da sada nije tako, ali je to mnogo mnogo manje. Da li recesija utice na to??? To je moje vidjenje kako sam primijetio sta se desava na forumu... Sta vi mislite o tome i da li se vama cini tako ili sam ja polupao loncice:icon_question:
Razmisljao sam da ovu temu stavim u pohvale, prijedlozi i kritike ali posto se off najvise cita ovdje sam postavio... ako modovi hoce nek prebace temu:icon_biggrin:
Razmisljao sam da ovu temu stavim u pohvale, prijedlozi i kritike ali posto se off najvise cita ovdje sam postavio... ako modovi hoce nek prebace temu:icon_biggrin: