ne smeta ti ova kilometraza?
neces vjerovati, ali ja prelazim oko 25 hiljada godisnje, i znam kakva se auta uvoze iz inostranstva, i neces vjerovati, idalje mi je besmisleno da kupujem auto koje je preslo skoro 300 000 kilometara. idalje mi je logicnije dati par hiljada vise za isto auto koje je preslo pristojnu kilometrazu. pa tako, po oglasima ne trazim najjeftiniju alfu nego trazim alfu koja je kvalitetna. i da, ne opisujem ja kvarove auta koje sam tek kupio, nego tiA neces vjerovat, da ljudi vani putuju vise, posao im je u vecini slucajeva na vecoj udaljenosti nego kod nas, a u Bosni se prosjecno prelazi 15-20 hiljada
vjerujem da znas pomnozit
a isto tako, neces vjerovat da sam prisustvovao štampanju servisnih knjižica, skupa sve sa pečatima u jednoj kopirnici gdje sam se slučajno zatekao
a i ti isto vjeruješ u bajke da svako u Njemačkoj vozi auto nedeljom u crkvu il petkom u džamiju, pa eto, jer im je dosadilo, prodaju ga nekom sa Balkana za najjeftiniju moguću cifru
Kad se osviještiš i skontaš da vozimo zapadni otpad, onda možemo pričat
i da, on topic, NEMA Alfe ovako opremljene na piku, al nek ljudi kupuju import auta sa divnim kilometrazama pa onda otvaraju teme u podforumu Kvarovi
Ono što je dobro, treba i dobro platit-svugdje, a to šverceri NE RADE
Šanse da nađeš auto koje je izuzetak su ti malo veće nego da dobiješ lutriju-kod nas
Ima, al ćeš takvo auto sa slabijom opremom platit par hiljada više i molit Boga da je originalna jer ne možeš znat...
U bosni sam zivio do 2012teA ček, kako to kažeš "mi", a ti u Švedskoj. I de mi reci kakvo si ti "smeće" (kako ti nazivaš auta kakvih je 90% u Bosni) vozio dok si bio u Bosni i kolko je to "smeće" imalo kilometara??
onda kupis alfu istog godista za 15-16 hiljada i tjesis se da je originalna kilometrazaneces vjerovati, ali ja prelazim oko 25 hiljada godisnje, i znam kakva se auta uvoze iz inostranstva, i neces vjerovati, idalje mi je besmisleno da kupujem auto koje je preslo skoro 300 000 kilometara. idalje mi je logicnije dati par hiljada vise za isto auto koje je preslo pristojnu kilometrazu. pa tako, po oglasima ne trazim najjeftiniju alfu nego trazim alfu koja je kvalitetna. i da, ne opisujem ja kvarove auta koje sam tek kupio, nego ti
eto, zakljucak sa ove teme je da je bolje kupiti auto sa sto vise kilometara, nego sa manje.Ja napisao.
Ja nikad ne bi uzeo auto koje je preslo vise od 180.000...jedino u bosni su auta dobra sa pola miliona kilometara.
Zato i jesmo jedno veliko odlagaliste smeca iz eu.