Gledali su mu iz razloga sto su imali sumnju ne da je prekucavan nego da li je kraden...naj vise se i gledaju i kontrolisu nova vozila zbog kradja, jer cini mi se da do 7 godina starosti su vozila na interpolovoj potjernici...zato se ova starija i provlace tako. Eto moja vam je preporuka da sa LK npr.iz Negdje sredisnje Bosne-Sarajevo ili Mostar ajd, sa suvozacom iz npr.Bijeljine i Golfom serije 2 ili 3 koji je "utegnut" i sredjen pokusate preci granicu u Karakaju-Zvornik, u Srbiju...al nek je Golf profi prekucan... Ja castim pice i mezu ako prodjete bez kontrole brojeva i pretresa. Ovim putem pozdravljam organe kontrole na pomenutom i ostalim gr.prelazima oko Zv koji su me uredno vise puta kontrolisali, napominjem bez sankcija.vidi da se moze prekucati moze, da se moze voziti tako moze, kad te uhvate i sudski vjestace ma kako dobro uradio opet ce te naci jel nece to gledati necija baba
dosta golfova 2 je prekucano
skoro su rodjaku na hr granici gledali br motora na novom audiju
Ako nije isti broj kao u papirima - slagao te. Osim, naravno, ako ti on ne sredi to... i nema to veze sa godinama auta. Posebno će ti gledati auto koje je godinama neregistrovano bilo.Kod mene u bubi je mjenjan motor i čovjek iz osiguranja mi je rekao da mi neće praviti problem na tehničkom jer je motor potrošna roba. Doduše moje auto ove godine puni 46-tu godinu, ne znam kako ide to za mlađa auta.
Druze ti si preopterecen pogresnim stvarima, na dosta tema pises ovakve ili slicne postove. Ne mislim nista lose, u politicku situaciju ne zelim da ulazim, pogotovo ne preko foruma ali sam nedavno cuo jednu dobru na tv-u.. ne ubija te ono sto jedes vec ono sto tebe jede, imam osjecaj da te pojedose pogresne stvari i razmisljanjaMa da u zenici resetaju. Kad dodje kenno ovi na tehnickom sve pretresu i pregledaju! Katastrofa!
Federacija je kao uredjena pa se u rs ide hvatati krivina!!!! Ljigavog li covjeka!
Potpis za napisanoDruze ti si preopterecen pogresnim stvarima, na dosta tema pises ovakve ili slicne postove. Ne mislim nista lose, u politicku situaciju ne zelim da ulazim, pogotovo ne preko foruma ali sam nedavno cuo jednu dobru na tv-u.. ne ubija te ono sto jedes vec ono sto tebe jede, imam osjecaj da te pojedose pogresne stvari i razmisljanja
pa ko ti je kriv kad pokazuješ mržnju prema Federaciji, očigledno je kakva si osobaObojica mozete da me povucete za nadimak!
Prijatelju ja sam 7 godina aktivan na ovom forumu, ne pisem puno ali svakodnevno ulazim i pratim sta se desava i ti si ubjedljivo najbahatiji clan koji vrijedja sve redom i pri tom jos nisi sankcionisan od strane administracije. Iskreno, meni si smijesan jer ti je inteligencija na nivou 9 godina starog djeteta. PozzObojica mozete da me povucete za nadimak!
SMARAŠ BA VIŠE JEBO TEMa sta mi naprica?
Stvarno me ne zanima tvoje misljenje! Kao ni ovog ispred tebe krokodila!