arnes_c Član 24.02.2014 #16 zlajaaa je napisao(la): Koji odgovor, ne vjerujem Kliknite za proširenje... jes vidio
slaja Član 25.02.2014 #19 GoPlay je napisao(la): Sve 4 su isto trosene tako da se moze izkombinirati da ovaj dio bude unutrasnji. Svakako je mislim nazad staviti ali ako se mogne zakrpati. I ko to uopce radi u sarajevu? Da li to rade ovi sto rade i protekt gume ili....? Kliknite za proširenje... meni je vuk iz lukavice radio identicno ostecenje na 19" gumi, moze bez problema 13km sa obje strane se lijepi
GoPlay je napisao(la): Sve 4 su isto trosene tako da se moze izkombinirati da ovaj dio bude unutrasnji. Svakako je mislim nazad staviti ali ako se mogne zakrpati. I ko to uopce radi u sarajevu? Da li to rade ovi sto rade i protekt gume ili....? Kliknite za proširenje... meni je vuk iz lukavice radio identicno ostecenje na 19" gumi, moze bez problema 13km sa obje strane se lijepi
G GoPlay 25.02.2014 #20 slaja je napisao(la): meni je vuk iz lukavice radio identicno ostecenje na 19" gumi, moze bez problema 13km sa obje strane se lijepi Kliknite za proširenje... moze lock.. guma je sacuvana i odradjena. vidjet cemo rezultate
slaja je napisao(la): meni je vuk iz lukavice radio identicno ostecenje na 19" gumi, moze bez problema 13km sa obje strane se lijepi Kliknite za proširenje... moze lock.. guma je sacuvana i odradjena. vidjet cemo rezultate