adem93 Član 19.01.2012 #62 Raja mozeli me neko unban s ovog servera alaj su glupi pogotovo onaj Sake i neki HoRman botovi glupi djeco neam nista ! pls Nick Adem
Raja mozeli me neko unban s ovog servera alaj su glupi pogotovo onaj Sake i neki HoRman botovi glupi djeco neam nista ! pls Nick Adem
harach Član 19.01.2012 #63 adem93 je napisao(la): Raja mozeli me neko unban s ovog servera alaj su glupi pogotovo onaj Sake i neki HoRman botovi glupi djeco neam nista ! pls Nick Adem Kliknite za proširenje... bice rjeseno, a SAKETA cemo razrijesiti duznosti veceras...:icon_smile:
adem93 je napisao(la): Raja mozeli me neko unban s ovog servera alaj su glupi pogotovo onaj Sake i neki HoRman botovi glupi djeco neam nista ! pls Nick Adem Kliknite za proširenje... bice rjeseno, a SAKETA cemo razrijesiti duznosti veceras...:icon_smile:
Anes_mo Član 19.01.2012 #66 Daj izgasi ono spavanj hodam a ono mi raste, nemozes normalno igrat :icon_mad:
adem93 Član 20.01.2012 #72 Alo ljudi ajmo se prebaciti na drugi srv ? al da je admin neko s foruma bhtuning ?
pukim48 Član 20.01.2012 #73 ja zavrsio sa ovim serverom pozzz drustvo...ne kidam vise svoje zivce...djeca popalila sva moguca sraaaaaaanja i samo udri.....
ja zavrsio sa ovim serverom pozzz drustvo...ne kidam vise svoje zivce...djeca popalila sva moguca sraaaaaaanja i samo udri.....
Phantom Član 20.01.2012 #74 sto jes jes ljudi popali li 2 admina se prepiru koce ga izbacit i niko nece na kraju