GOLF TZ je napisao(la):evo otvorio nas clan MRAKA GOLF server CS pa bujrum da dodjete da malo pucamo....88.198.47.67:27713....
Bravo 16v je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):evo otvorio nas clan MRAKA GOLF server CS pa bujrum da dodjete da malo pucamo....88.198.47.67:27713....
Ko je admin na ovom serveru prvo bi trebao da provjeri nekog prije nego sto ga banuje! Nisam ja kriv sto ne znaju da igraju! I nemam cit 10000000%! Toliko o ovom serveru!
Bezveze! Ja usao sinoc,i likovi me ban! Imao malo vise hedova! Ali sta cu ja kad likovi izadju i sipaju rafale,ne znaju da igraju! Glupo al aj!GOLF TZ je napisao(la):Bravo 16v je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):evo otvorio nas clan MRAKA GOLF server CS pa bujrum da dodjete da malo pucamo....88.198.47.67:27713....
Ko je admin na ovom serveru prvo bi trebao da provjeri nekog prije nego sto ga banuje! Nisam ja kriv sto ne znaju da igraju! I nemam cit 10000000%! Toliko o ovom serveru!
jarane jedan od admina je MRAKA GOLF....reci njemu neka ti skine ban i reci da kaze njima da zabrane da te banuju....znam kako je zato imam ip changer...na svakom serveru cim bolje igras odmah si citer....