Član
akka je napisao(la):Jedino navece da se okupimoo..prek dana to je slabo..ajde da se dog navece ..recite u koliko tacno ?
Najbolje bi bilo oko 7-8
akka je napisao(la):Jedino navece da se okupimoo..prek dana to je slabo..ajde da se dog navece ..recite u koliko tacno ?
Sarajlic je napisao(la):evo i ja samo da skinem i dolazim da malo pucamooooo,,,nadam se da ce nas biti dosta
Sarajlic je napisao(la):evo ga skinut i u procesu instalacije,,,ulazim ubrzo samo neka mi neko pomogne kako da udjem na taj server,vidim ima ip ali gdje je ukucati i sl,,hvala
Anes_mo je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):evo ga skinut i u procesu instalacije,,,ulazim ubrzo samo neka mi neko pomogne kako da udjem na taj server,vidim ima ip ali gdje je ukucati i sl,,hvala
ides find server ,add server i ovaj broj 193.104.68.61:27026 i join server
VR6Boki je napisao(la):Ja bio jucer, bilo par igraca, samo server hoce zalagovat ponekad i ne resetuje "partiju" svaki put, pa na manjim mapama fali nekih puskica ponekad. I nije mi se svidjelo sto mi neda da upalim "spectator" mod, pa kad mislim da je neko citer, ne mogu to sam provjeriti prije nego ga prijavim. To mi je beze, ostalo ok...