ogipower Član 28.12.2008 #16 ma meni je extra vala , ima par detalja koji izgledaju kicavo ali je dobar
trizex Član 28.12.2008 #17 ma bjezi ba, dje cu ga ozbiljno shvatiti a prozori se moraju kurblat, svasta
blindery Član 28.12.2008 #19 0g1 je napisao(la): ma meni je extra vala , ima par detalja koji izgledaju kicavo ali je dobar Kliknite za proširenje... Potpis
0g1 je napisao(la): ma meni je extra vala , ima par detalja koji izgledaju kicavo ali je dobar Kliknite za proširenje... Potpis
4g63t Član 28.12.2008 #20 Po meni prekićasta vanjština,unutrašnjost može proći,ali ipak Japanac je pa konačna ocjena je prolazna
Po meni prekićasta vanjština,unutrašnjost može proći,ali ipak Japanac je pa konačna ocjena je prolazna
tibor987 Član 29.12.2008 #21 unutra extra, sazada extra, zboka super s euklopio body kit...ali brate prednji kraj bruka...pogotovo onaj dio oko farova, bljaaaaak :icon_eek:
unutra extra, sazada extra, zboka super s euklopio body kit...ali brate prednji kraj bruka...pogotovo onaj dio oko farova, bljaaaaak :icon_eek: