Član
ljubi majka je napisao(la):srdjan014 je napisao(la):Pos'o je odradjen...nema dalje...
A jel' ti problem ukratko objasnit kako ste se ovako zaljepili? :/
nije, vec negdje ima tema, al sam ja poglup za to... hehehe
pretic_o sam lika ( ovog sa sivim puntom ) bilo je to jedno laganini-
"no stres" preticanje iz 5-te brzine ( na isprekidanoj liniji ), frajer mi je nenadano uvalio gas na sta sam ja instinktivno reagovao i odma udario po gasu... pretekao sam ga , al problem je nastupio kad sam iz suprotnog pravca iz okuke vidio jednu lijepu plavu vektru kako brzinom svjetlosti ide u mene far u far... nisam se uspio u potpunosti izvuci, udarili smo se prednjim tockovima nakon cega sam se ja poceo vrtiti po cesti, a onda je ovaj sa puntom ( uf kako se tesko obuzdavam da ga ne oslovim sa SUPAK ) naletio direktno na mene...udario u moja vrata i progulio mi preko citavog auta sjebavsi mi (sem auta ) neki prsljen vratni i zivac ispod njega... al dobro je sad
na sudjenju nije htio da prizna da je dodavao gas, a ja sam u konsultacijama sa vjestacima ( 3 kom. ) i advokatima (2.kom ) dobio savjet da priznam krivicu, jer ako nisam imao svjedoka ili nemam kameru il ta cuda- to je bukvalno nedokaziva stvar i moze me kostati para i para.
kazna je bila minimalna, ostala mi je vozacka, 1 bod sam dobio i ukupno 200 maraka da platim, sto je bolje nego sto sam se usudio sanjati.
Ja ziv i zdrav, hondica opet na sva 4 tocka a njemu njegovo
( nebi se puno iznenadio kad bi saznao da mu je pao klavir na glavu- ko u crtanom )
hahahaha... zato - u pamet !
( bas sam bio kratak )
hahahahahaha:icon_exclaim:
uh ebo te ja udario zenu u gepek malo jbg i otac preuzeo krivicu na sebe jer sam tek bio polozio,nismo se gonili ni sudom nis sam nako policija izasla na uvidjaj i otac se usrao da mu nece otici vozacka,a vidi sta je ovdje bilo pa liku nije otisla vozacka....a svaka cast majstoru na odradjenom...:123::123: