crnobijelo

crnobijelo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
_vwfan_ je napisao(la):
nesto sam zeznuo sve mi crnobijelo kad udjem na forum zna li neko sta je???izvinite ako sam opet promasio podforum uvijek ga promasim

hahahhahahahahahahhahahhahhhhahaha , oplakah ahahahhahahahaha

haj nam napravi printscreen i postavi , mozda nisi skontao da je ubacen novi skin :D

Član
edoze je napisao(la):
u mene se ZELENI sve:lol:

panajotis je napisao(la):
Udari ga jednom momacki sa strane ili odozgo.... tako je i moj svojevremeno znao da pocrni :D

koliko udaraca je izdrzao dok nije krep'o :lol:

Uvalio sam ga nekom liku u servis zamjena za doplatu za novo ...... posle tog kvara mi se poce dimiti ali radi slika ko mlijeko...... dimio se svaki dan mjesec dana ali nije zelio crci . onda je nekim cudom prestao dimiti i poceo raditi 5-6 dana normalno .... tad sam ga prosljedio!!!
p.s. dok je dimio sve mirisalo na cevape . ja ti uzmi kameru pa snimi raja mi nije vjerovala !!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Član
edoze je napisao(la):
u mene se ZELENI sve:lol:

Udari ga jednom momacki sa strane ili odozgo.... tako je i moj svojevremeno znao da pocrni :D

koliko udaraca je izdrzao dok nije krep'o :lol:

Uvalio sam ga nekom liku u servis zamjena za doplatu za novo ...... posle tog kvara mi se poce dimiti ali radi slika ko mlijeko...... dimio se svaki dan mjesec dana ali nije zelio crci . onda je nekim cudom prestao dimiti i poceo raditi 5-6 dana normalno .... tad sam ga prosljedio!!!
p.s. dok je dimio sve mirisalo na cevape . ja ti uzmi kameru pa snimi raja mi nije vjerovala !!!!!!!!!:lol::lol::lol:
[/quote:lol::lol::lol:

Početnik
e vala jesi napredan, trebalo je vremena dok izvalis :D:lol::lol::lol::lol: ja da sam na tvom mestu otisao bi na test IQ-a :D

edit: hehe, salim se, ne zameri ;)

Član
flash_back je napisao(la):
e vala jesi napredan, trebalo je vremena dok izvalis :D:lol::lol::lol::lol: ja da sam na tvom mestu otisao bi na test IQ-a :D

edit: hehe, salim se, ne zameri ;)

ma ne zamijerim samo se sali,al me zbunilo crno bijelo a se onda vratilo u normalu pa onda opet crno bijelo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.