JD. je napisao(la):jbg ne vidi se lijepo na slikama al na tom Puntu fakat xenoni dobro izgledaju
ja bi sve te naljepnice i oznake poskidao
Har3 je napisao(la):Auuu lijep puntac, svidjau mi se auspusi pogotovo, vjerujem da u zivo bolje izgledaju Ove oznake hota i ovo xenon bi sklonio ili pomjerio negdje na drugo mjesto. Planiras li jos sta radit?
Integra_Gsi je napisao(la):kolko je jak ovaj sporting i kolko si platio xenon..ako nije tajna
Sporting je napisao(la):Har3 je napisao(la):Auuu lijep puntac, svidjau mi se auspusi pogotovo, vjerujem da u zivo bolje izgledaju Ove oznake hota i ovo xenon bi sklonio ili pomjerio negdje na drugo mjesto. Planiras li jos sta radit?
Ako bude sredstava onda da... za sada samo neke sitnice, felgice se tu jos duze vrijeme spominju... al´ eto sticajom okolnosti jos se nisu uzele... to bih inace volio najvise promjeniti. poz
trizex je napisao(la):Sporting je napisao(la):Har3 je napisao(la):Auuu lijep puntac, svidjau mi se auspusi pogotovo, vjerujem da u zivo bolje izgledaju Ove oznake hota i ovo xenon bi sklonio ili pomjerio negdje na drugo mjesto. Planiras li jos sta radit?
Ako bude sredstava onda da... za sada samo neke sitnice, felgice se tu jos duze vrijeme spominju... al´ eto sticajom okolnosti jos se nisu uzele... to bih inace volio najvise promjeniti. poz
Hoces 14" ili 15"?