Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Creazy Dream za sezonu 09..............!!!!!!!!!!!!!
ma ovaj golf je super uradjen, jedino neke sitne promjene uradit, recimo skinuti usis sa haube i zamjenit retrovizore... i mozda stavit tamne farove i tamne led stopke umjesto ovih chrome... a ostalo ne dirati, nazad je premocan... felge, boja... ma super izgleda...
ne znam kako bi mu tamne svjetlosne grupe stajale, jer je boja dosta jaka vizuelno, pogotovo na suncu je prejebena...crno bi ga ubilo..ovo se ubilo da sljasti :icon_rolleyes:
svaka cast,dobar bibi,a jos VW..ja sam ovog mk3 gledao kad sam kupovao passat,cijena mu je bila oko 15 000km ako se nevaram..mozda prije 2-3 godine...al sam odustao i kupio sebi passaner
Chuza je napisao(la):
Novice autic ti je predobar puno srece u nastavku projekta,samo jedan prijedlog,posto nikako ne volim vidjeti zatvoreni gepek na bilo kojem autu,pa bi ti predlozio da uradis ovako kao na slici gepeke
Auto je odlican, samo mi nekako onaj usis na haubi bode oci, razmisli da stavis neki drugi... I daj neke slike iznutra, da vidimo malo i to, sa srecom u daljim radovima