XeNON123 Član 03.02.2012 #122 trizex je napisao(la): bas sam krenuo na pivu da skontam sta mu je Kliknite za proširenje... Jestel mu mamu jebali?
trizex je napisao(la): bas sam krenuo na pivu da skontam sta mu je Kliknite za proširenje... Jestel mu mamu jebali?
trizex Član 03.02.2012 #123 jucer je samo odlucio da nam ne da vise da se igramo, bas je nedrustven taman kad sam krenuo da ih dobijam
jucer je samo odlucio da nam ne da vise da se igramo, bas je nedrustven taman kad sam krenuo da ih dobijam
XeNON123 Član 03.02.2012 #124 Joj odkako sam povredio glavu zaboravio sam da trebam platiti serwer! Momci platim serwer cim brze mognem Sabura malO!
Joj odkako sam povredio glavu zaboravio sam da trebam platiti serwer! Momci platim serwer cim brze mognem Sabura malO!
harach Član 09.02.2012 #128 phantom je napisao(la): oce bit ist od ovog il nema antifriza :icon_question: Kliknite za proširenje... bice cim procistimo put do banke:lol: sad bez zezanja, bice uskoro
phantom je napisao(la): oce bit ist od ovog il nema antifriza :icon_question: Kliknite za proširenje... bice cim procistimo put do banke:lol: sad bez zezanja, bice uskoro
badboy Član 09.02.2012 #130 Kako da skinem onaj 1.6 HD s crnom ikonom , kod mene ovaj s bijelom ikonom ???
_Leta_AvantGarde_ Član 09.02.2012 #132 Jel ima kakav privremeni alternativni server gdje pucate? :icon_confused:
Phantom Član 09.02.2012 #135 Little Dragon je napisao(la): ja sam vazda na JJJKM Kliknite za proširenje... znaci tu da ne idem ja za sad deathrun derem :lol:
Little Dragon je napisao(la): ja sam vazda na JJJKM Kliknite za proširenje... znaci tu da ne idem ja za sad deathrun derem :lol: