eh red je da i ja jednom godisnje nesto dopunim...ne znam vala ni kad sam zadnje piso sta...trenutno su H&R Monotube gewinde na corsi vec dugo vremena....bitnije je sta se ovih dana nabavilo...cekam lijepo vrijeme pa da se smontira...radi se o calibrinim prednjim kocnicama, sto mi muku stvara, jer mi je korsica najljepsa na 13kama sa falcom, ale to valja prec na vece felge...kolko znam 14ke su minimum za 256mm diskove........mozda postoji mogucnost da mogu i 13ke jer je fabricki et49 a ove su et13, al o tom potom...imam neke i 15ke i 16ke i 17ke, uglavnom sad trazim ili neke 7x14 ili dobre 195/45 r15 gume da stavim na mrezaste 15ke sto imam...bas bi bilo ono oldschool...evo par stvari nabavljenih magicnim putem zvanim Ebay:
celjusti prednje Calibra/Vectra C20xe (disk 256x24) za 1eur
zadnje celjusti Calibra/Vectra c20xe za 1eur
ATE servo pojacivac kocenja Vectra/Calibra c20xe za 2,5eur
sportski buseni diskovi 256x24 Calibra/Vectra c20xe sa disk-plocicama za 40,5eur (moro sam negdje malo vise potrosit)
pocetkom aprila sam u tuzli i tad ce se sve i montirat. do tad moram gume dobre 15ke ili eto neku 14 incha kombinaciju zbavit...komentari, prijedlozi, misljenja, sugestije su dobro dosli...najvise me servo brinuo radi onog vakuma da nece moci na 1.2 motoru da radi kako treba...trizex kaze da to nije problem da je to minimalan vakum potreban...vidicemo...ako neko jso ima nesto na tu temu rec bolje sad, nego kad budem ugradjivo...
KOMENTARI