Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
izvini tek sam sad vidio ekstra izgleda mada je meni ljepsa bila dok je bila crna boja ovo su mi 2 najmilije boje ali kao crna je mnogo bjesnije izgledala
što se tiče boje podjeljena su mišljenja. I meni je crna boja super ali što se tiče održavanja je u banani. Crvena mi ipak agresivnije djeluje, uočljivija je totalno
hebem ti moj telefon....auto ima boju od RS4 audija....hebeno crveno....nikakava pink...a i koliko znam pink je ovo http://englishrussia.com/images/pink_mania/1.jpg
ljudi, boja je crvena da ne moze crvenija biti, ali je slikano u hladovini i boja totalno drukčije izgleda u sjeni i na suncu. Na suncu ne možeš gledati kako ubija
strahota auto...na izgled sminka,kad pogledas na retrovizor,mislis u sebi,sta ovaj hoce,nasminkao auto,a 1.1 motor :icon_question: ....al zato nisi ni stisnuo gas kako treba,a corsica te pojela :lol: :123:
jedan od najboljih projekata na forumu