Član
Drug, kad sam kupovao corrada prije godinu i po omisljao sam se sta uzet... G60 ili 16v??? Odluka je pala na 16v jer sam nasao extra dobrog (ne udaranog)! Vidio sam ja tebe na Pik-u i znam o kom corradu je rijec al evo ti par savjeta o njemu! Kao sto je receno gore, moras ga cuvat dok motor ne stekne radnu temperaturu jer G-Lader koristi snagu motora kako bi mu je dao! Znaci dok je hladan niposto ga forsirat! trajnost ladera? Fabricki motor predje nekih 160000 i tu mu je negdje servis punjaca! Kad se procuje (postane bucan - jak mocan zvuk) tu mu je i kraj! Nije ga bas lako naci, ima ga ali sve je to... :icon_question: Sto se tice dalje, motora, ostalo je standard, elektronske dizne - klasika! Sve u svemu auto je vrh za te godine i za tu cijenu bolje ne mozes uzeti! Taj G60 je opasan, probao sam ga, ima zvuk u pm i uporedio sa svojim i nema sta, jaci je! Provjeri pritiske ulja dole na radilici i gore u glavi prije kupovine a obrati paznju na G-Lader (dal je bucan) ako ne i ako dobro vuce dobar je!
P.S. Ipak je to legenda vw-a!
P.S. Ipak je to legenda vw-a!