Član
Kako znaš? O kojim parama pričamo?Dizne ili ti ga injektori, morat ces da iskises sve sto si do sad ustedio sa dizelom
Kako znaš? O kojim parama pričamo?Dizne ili ti ga injektori, morat ces da iskises sve sto si do sad ustedio sa dizelom
Kao što ti i ja rekoh , simptomi bacaju na dizne a tu onda počinje igranka.Kako znaš? O kojim parama pričamo?
A u pm, a koji su to simptomi po kojim si zaključio? Ne gine mi nego ga uvalit u istu autokuću u kojoj sam je i uzeo, al' čisto sumnjam da će ga uzeti nazad jer znaju šta mu je .
Rekao sam ti , kroz bivši posao , na Renaultovim 1.5dCi motorima simptom loše dizne je slično nešto kao kod tebe , kad auto prenoći , posebno pri hladnijem vremenu , duže vergla , jer nema dovoljan pritisak u rail-u da bi upalio , jer dizna ne funkcioniše pravilno , kad upali onda se vjerovatno malo "razradi" pa u toku dana ne zateže.A u pm, a koji su to simptomi po kojim si zaključio? Ne gine mi nego ga uvalit u istu autokuću u kojoj sam je i uzeo, al' čisto sumnjam da će ga uzeti nazad jer znaju šta mu je .
Danas nije mogao da upali ni na kleme, do sada je htio. Gledao sam kako ljudi pale sa Starterom, skinu odsisno crijevo i pri verglanju sprejaju Starter na rupu i sastavi.. Možel biti samo anlasser?