Duke_Of_Harlem Član 22.01.2014 #242 Mislim da ovo auto na svakom centimetru ima neki zanimljiv detalj....
Porschefan Član 23.01.2014 #245 Po, meni ovo auto je samo po sebi jedan veliki detalj ... B35 - nov novcat....
Harli_team Član 25.01.2014 #253 RS TURBO je napisao(la): Avionski motor Kliknite za proširenje... Nije druže, iznenadio bi se od čega je, i da ima skromnih 8500 konja
RS TURBO je napisao(la): Avionski motor Kliknite za proširenje... Nije druže, iznenadio bi se od čega je, i da ima skromnih 8500 konja
RS TURBO Član 25.01.2014 #254 Gledao sam avionske motore slicne ovima samo sto su puno puno manjih od ovog Od cega je ovo
Harli_team Član 25.01.2014 #255 RS TURBO je napisao(la): Gledao sam avionske motore slicne ovima samo sto su puno puno manjih od ovog Od cega je ovo Kliknite za proširenje... Iz neke vrste traktora tegljača, koji izvlači piramide koliko vidim po snazi
RS TURBO je napisao(la): Gledao sam avionske motore slicne ovima samo sto su puno puno manjih od ovog Od cega je ovo Kliknite za proširenje... Iz neke vrste traktora tegljača, koji izvlači piramide koliko vidim po snazi