clio

clio

Član
bas fin clio,inace nikad nisam pogledao to auto onako kako sam sada tvoje.uz neke manje radove si ga doveo u stanje perfekcije reci cemo,drago mi je sto je zadrzao fabricki izgled,jos kad padne motor,to ce onda biti pun pogodak,jedva cekam da vidim na sta ce to izac;);)
 
Član
hvala hvala!!!!!!!!! gume sam uzimo dobio iz njemacke!!!! a izasla me je jedna oko 100 km! jos je kvalitetna guma!
 
Član
A neka si se i ti napokon prijavio na forum;)
Jako lijep auto a kad još legne 2.0 16v mašina od Sporta bit će mala zujalica...sve pohvale i samo ovako nastavi:cool:
 
Sve pohvale...a i vrijeme je za neki jaci motor...nisam nikada razumio da netko napucava auto od 50 KS samo naprijed...kad stgne onaj clio doci cu vidjeti pa ako mi sta pase da uzmem holte :)
 
Član
ma ja samo da je holte! a vidit cemo! dođi ti ko ti brani samo nece ti nista odgovarat! hheehhehe
 
Legend
deez je napisao(la):
Prelepe su felge, najkvalitetniji detalj na autu, ali definitivno nisu predvidjene za ovakav model karoserije. Prepoznatljivost joj je ubijena savremenim dizajnom Clia. Najbolje bi bilo nabaviti originalne felge od sporta, ili neku autenticnu racing felgu iz doba ranih 2000-tih.
Sve u svemu, privlacan je autic, posebno mi se dopada karbon folija na centralnom delu konzole, ostalo si lepio kao da ti je ostalo viska materijala...

slazem se u potpunosti..
sretno u pronalasku motora..
 
Početnik
a jesil ti razmisljao hocel to ovjes moci popratiti,kocnice..,ja si inace planiram kupitit jednog Sporta,ili (a nemoguca je to misjia) Trophy model :D to mi je san...

A tvoj Cliac je ko lutka jos kad legne motor bit ce samo takav..svaka cast i obavjestavaj nas redovno
 
Član
Hvala hvala!!!! sve ce bez problema stat u njega! znaci komplet podvozje! zato sto cu sa istog clia sve stavljat na svog! a sto se tice pronalaska! auto je nađeno i dolazi 99 posto sljedeci tjedan kod mene! samo da jos neke sitnice rijesim!
 
Član
Rješavaj više te sitnice,spremi drva i peć jer dolazi zima i dosada pa da imamo gdje provoditi noći i usput ti pomoći...ako ništa bar da koju pivu popijemo:lol:
 
Član
ferndu naravno! sto se tice toga moja su ti garazna vrata sirom otvorena kad se radi nesto! :-D a treba sad rijsit i grijanje pa imamo di sarafat! :) :) :)
 
Top