Clio III "STOP" lampica

Clio III "STOP" lampica

Član
drug ovo ti je sve nagadjanje i naprdjivanje, odes kod majstora, prikaci ti auto na komp, odradi dijagnostiku, podigne ga, vidi stanje, ako treba malo provoza itd, kaze sta je problem i vozdra. eto napisao sam ti broj od edvina, on ti je najbolji mmajstor za renaulte, jedino ces tako najbolje rijesit problem i ako u buducnosti budes imao bilo kakvih drugih problema.
 
fino ti čovjek kaže, samo naprđuješ po forumu , haman novo auto , idi u servis ako treba i kod Bune , dali ste pare za auto , a kad se kupi auto treba računati i da se servis treba uraditi ,jer onaj ko ga je prodavao sigurno nije ulozio pare pa ga prodao. Dakle pravac servis
 
Član
Ja sam servis radio u neuron komercu, to ti je dole na stupu kod heco pijace, rade pezoe i renoe.. Dijagnostika je 41 KM i jako su brzi i ljubazni.. Kod edvina se prvo moras naruciti pa dok dodjes na red, ja ga licno izbjegavam jer sam cuo dosta losih komentara..
 
Evo da se javim, danas sam sredio auto.. Bili ste u pravu po pitanju "kvara", potrosene disk plocice, a i sami diskovi nisi bili bas najbolji tako da sam promjenio i diskove i plocice onako hajmo reci preventivno. Hvala na pomoci svima.
 
Top