Ovih dana se radilo .u nekim sam obavezama tako da felge jos nisu ofarbane ali anredne sedmice bi trebale..jer radim par drugih felgi pa dok zavrsim onda idu moje .. u medjuvremenu ofarban zadnji krovni spojler
Ii jedan Glasan update, nabaljvena muzika sve osim pojacala koje cemo valjda nekad do maja uzeti prije pocetka sezone..
radi se o ovmim komponentama
Pioneer TS-w5000SPL 12" tj woofer 5kw i 2kw RMS.a u kutiji od MDF sa aeroportom DLS. inace woofer je sam tezak 32KG plus kutija sigurno ima nekih 50 +kg zajedno ..takodjer kutija tapacirana platnom predvidjenim za to..
Kablovi HI end 50kvadrata + sa osigracem od 140amp. kabal - 35kvadrata dupli tj dva puta po 35kvadrata
tu su cincevi DLS i ostali akblovi za povezivanje kondezatora pojacala i ostalo sve takodjer DLS
Tu su Phonocar razdjelnici 2x komada
DLS pozlacene kleme model BT2
i 2x Kondezatori Renegade 325 od 1.2F
tako dok se malo finansije slegnu idemo u nabavku pojacala koje bi gurao 2kw rms tako da su ponude i savjeti dobrodosli
takodjer moj Sony Xplod Black 1300W ide na prodaju sa kutijom tapacirano i sa aeroportovima veca je litraza ali sa kutijom je 120 a bez kutije ce biti niza cijena.
Slike Muzike ce biti ovih dana dok poslikam sve fino
Sto se tice spojlera ovo su slike nakon poliranja pa nije do kraja ocisceno tako da ne bude da ne valja
ii mali set Felgi koji se trenutno radi i alat koji se koristi