Jeste druze sa zeminog clia su farovi ugl sledeca stvar sto radim je definitivno zamjena sociva tj stavljam Bixenone h7..i to ce uskroo biti jer ne davno mi je bila registracija tako da moram malo da se strpim ugl miruje do proljeca sa radovima osim vjerovatno ako mi bude odgovarao Sat sa displejem tj od Clia 2004/05 ici ce zamjena i to je to a na proljece spremam nesto veliko
tako da nadam se da ce finansije dozvoliti sve to ugl aBD
ii sad ce update jer nisam odavno
Uradjeno jos dosta nekih stvari ugl ..da krenemo polako
Prednji branik je radjen uklonjena je lajsna izmedju maglenki pa su zakrpljene rupe od rezova odaradjena ofarbana sto se vidi na slikama
U planu je uraditi ovaj dio sa mrezicom ali u potrazi sam za istom ali u kockastom sablonu ugl cilj mi je na faozn sporta ali iskemijat cemo nesto branik nije ofarban u komori vec sam ga uradio kod druga na kompresoru ali na proljece ce ici kada sve zavrsim na lakiranje jer imam u planu nesto i sa zadnjim kemijati pa da sve zajedno ide na farbanje ..
Uzeo sam Bra ili zastitu za haubu od kolege Sever1na sa foruma nesto smo odradili ali smo se i lako dogovorili ali dobra stvar i ako sam na pocetku bio sumnjicav kako ce biti ali nije lose tako da super stvar vjerovatno ce na proljece biti out sada sluzi kao zastita od zime
I na kraju slika stopki , bile su blago zatamnjene tj crne ali sam ih ocistiopa ispolirao pa onda na farbanje jer mi je zelja da budu skoro pa OEM jer ne volim neke aftermarket stvari, uradjene su tarnsparentnim crvenim sprejem i fkt su ispale fenomenalno nema nigdje niti jedne greskice kao da su takve kupljene
tako je kad radis za sebe uvijek mora biti najbolje
i nakon farbanja