Član
Vidio onog sto vozi plavog megana ljepi postere po gradu za 402. hoce da ga murija nafata :lol:
phantom je napisao(la):e ovako
Prije Busovace vidjena siva Fabiana prednja daylight svjetla crna i zadnja crna stop svjetla znam da je sa foruma al ne mogu se sjetit nicka :lol:
Little Dragon je napisao(la):Vidio veceras muamera i sick-a , izlgeda da se pripremaju za Mostar oko BBI
mooamer je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Vidio veceras muamera i sick-a , izlgeda da se pripremaju za Mostar oko BBI
haha,morao sam nesto me povuce jos kontam parkusa tu,a 8V da me odere neide! :icon_smile: prikljuci se i ti nekad nemoj samo da gledas :lol:
Little Dragon je napisao(la):mooamer je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Vidio veceras muamera i sick-a , izlgeda da se pripremaju za Mostar oko BBI
haha,morao sam nesto me povuce jos kontam parkusa tu,a 8V da me odere neide! :icon_smile: prikljuci se i ti nekad nemoj samo da gledas :lol:
Hehhe tad sam sjedio na klupi i gledam raju kako se povlace a noc prije ili dvije je moj mozak po gradu ganjo onog Lamba bijelog nigdje ga nije bilo :lol:
elvis_h je napisao(la):@daki nedelja 11,50h kulira po Stupinama .......
daki je napisao(la):elvis_h je napisao(la):@daki nedelja 11,50h kulira po Stupinama .......
nevidjo te
elvis_h je napisao(la):daki je napisao(la):elvis_h je napisao(la):@daki nedelja 11,50h kulira po Stupinama .......
nevidjo te
kako me nevidje kad sam ti svirao i ti mi uzvratio doduse cini mi se bila je mala sa tobom