mahe007 je napisao(la):Juce MuMin focus parkiran kod mercatora, onda oko pola 9 zatvoras prolazi kod inter auta
MuMa je napisao(la):Druze nisam uzeo seata... ostavio sam focusa jucer je fokus skoro cijeli dan bio pred merkatorom... Mahe kakve su mu nove felge jel mu fino stoje ?????
Nexus je napisao(la):muma maloprije po stupinama sa nekim bling bling felgama
mahe007 je napisao(la):MuMa je napisao(la):Druze nisam uzeo seata... ostavio sam focusa jucer je fokus skoro cijeli dan bio pred merkatorom... Mahe kakve su mu nove felge jel mu fino stoje ?????
Meni su dosta dosta bolje od onih sto su bile
Uploaded with ImageShack.us
paparazo
boss_C200 je napisao(la):ArminM u Zepcu danas, zute maglenke po tom sam ga poznao
ArminM je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):ArminM u Zepcu danas, zute maglenke po tom sam ga poznao
jesam jesam, isao u zenicu. gdje si me skuzio
sandy_mo je napisao(la):Juce tamno plava Ibiza AMK Venom na kruznom toku na Mostarskom, Edinko na kovacima, mimoisli smo se, svirao sam sa lagunom al mislim da nije skontao
kavaz je napisao(la):ervixovog maxa vidjam vec par dana, i veceras ga vidio al neka plavusa vozi
talin kec na jali, jedva sam skontao, pricao na mobitel, a i sad kontam jel onaj mat crni audi cabrio nekog s foruma ? i njega stalno vidjam
neki dan na brcanskoj plavo crni golf, znam da je tu, al nemam pojma ciji je, bio sam iza njega, zaboravio blicnut :lol:
Ervix_focus je napisao(la):kavaz je napisao(la):ervixovog maxa vidjam vec par dana, i veceras ga vidio al neka plavusa vozi
talin kec na jali, jedva sam skontao, pricao na mobitel, a i sad kontam jel onaj mat crni audi cabrio nekog s foruma ? i njega stalno vidjam
neki dan na brcanskoj plavo crni golf, znam da je tu, al nemam pojma ciji je, bio sam iza njega, zaboravio blicnut :lol:
Ma buraz to je nemoguce sinoc s max bio u garazi a ja focusa vozio...