NeverMind je napisao(la):.nOKe je napisao(la):NeverMind je napisao(la):allroad je napisao(la):Kod katedrale maloprije plava astra opc, bhtuning pise na njoj i intercooler se vidi cija je? I novija malo astra opc plava takodjer ima nurburgring naljepnicu na vratima?
zmayich sa intercoolerom
odakle njemu intercooler, zar taj auto nije atmosferac 2.0 ?
druga je od mime, opc naravno
bio nekad u zivotu atmo sad isti motor + turbo
__minel__ je napisao(la):u zenici ona zelena trojka tunirana,svima vec poznata pored hifine benz...i neka ekipa iza shopinga se skupila,malo cugaju i muziku pustila...
Shelby je napisao(la):__minel__ je napisao(la):u zenici ona zelena trojka tunirana,svima vec poznata pored hifine benz...i neka ekipa iza shopinga se skupila,malo cugaju i muziku pustila...
ih sta ekipa bude dole na parkingu
__minel__ je napisao(la):Shelby je napisao(la):__minel__ je napisao(la):u zenici ona zelena trojka tunirana,svima vec poznata pored hifine benz...i neka ekipa iza shopinga se skupila,malo cugaju i muziku pustila...
ih sta ekipa bude dole na parkingu
hehe...vidio sam tri ekipe...prva je skroz do mosta,na jednom autu bijela tetovaza nazad,mozda neki ford,i ako nije renault clio ; druga je crveni audi (kako sam vidio) ,kombi i jos neko auto,djevojka s njima..i treca samo izdaleka sam primijetio neke felge uhh ..toliko od mene :icon_smile: