Početnik
Shelby je napisao(la):Limpi, vec 3 puta vidjen,svaki put kad pogledam kroz prozor,vidim ga parkiranog ispred zgrade :lol::lol::lol::lol:
jesi ono opr'o auto?? :icon_eek: :lol:
Limpi opr'o auto ? Jel moguce jebote?
Shelby je napisao(la):Limpi, vec 3 puta vidjen,svaki put kad pogledam kroz prozor,vidim ga parkiranog ispred zgrade :lol::lol::lol::lol:
MrShadow je napisao(la):Jutros niz Husino pa kroz Tuzlu cijelo vrijeme nermin_suljagic iza mene .. Bora je odlicna..
Nisam bio siguran da si ti dok te ne vidjoh na semaforima kod BKC
NeverMind je napisao(la):vidjen clan ne mogu da se sjetim nicka sa sivim golfom 5 tunirani ovo ono kod druge gimnazije
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):NeverMind je napisao(la):vidjen clan ne mogu da se sjetim nicka sa sivim golfom 5 tunirani ovo ono kod druge gimnazije
ja? mene si mogao vidjet samo kod prve gimnazije heheheh
nermin suljagic je napisao(la):MrShadow je napisao(la):Jutros niz Husino pa kroz Tuzlu cijelo vrijeme nermin_suljagic iza mene .. Bora je odlicna..
Nisam bio siguran da si ti dok te ne vidjoh na semaforima kod BKC
moram te korigovati,izletio sam ispred astre koja je bila ispred tebe,onda ste me u zaletu pretekli prije Đug-a,kada sam skontao da me je Banovican pretekao onda sam te stigao i buljio u ovalni nastavak od cerika pa sve do BKc-a u TZ,golf je unikatan sa onim crnim GTI-look grill-om ...cini mi se da ti je bio tamnijih stakala prije ili se varam?
vidjam Roki-a treci dan uzastopno i nikako da napisem ovdje,danas sam ga cak dva puta vidio,od toga jednom mu ustupio svoje prvenstvo prolaza
edoze je napisao(la):jucer Limpi jedno dvajes' puta :lol: