sUx je napisao(la):maloprije kod konzuma sa gornje strane zadavali ga ::smajli44::smajli44::smajli44::smajli44:
Ja ,gale,adi,andre,boki,muha,lulo,dragon, i jos bruku raje.... dragon ga nije puštao PUUUUUUUUUUUUUUUNNN PUUUUUUUUUUUNNN " REBNI GA " HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:123::123::123::murija::nx::dojke:
Hahahahha totototototototototototoD_cash je napisao(la):maloprie bilo na igmanu clan ASTRA bio do mene ...bio zlatni bmw , sivi clio i vrnia 206...najaci ste dosliljudi oko pola 10 pocese odma da galame da zadaju hh...i bila bijela cetvorka sredena na njoj pise protuning.com ii josnekoliko momaka...
Limpi je napisao(la):
wade je napisao(la):vidio loverovu cetvorku danas na borackom,to nisu istine kako mocno izgleda cetvorka uzivo...
lov2xlr8 je napisao(la):wade je napisao(la):vidio loverovu cetvorku danas na borackom,to nisu istine kako mocno izgleda cetvorka uzivo...
sto ne mahnu il svirnu
vidio sam u petak u sarajevu oko 17h-18h cetovorku bijelu napucanu,sa crnom haubom tak neshto,pustio ga na stupu da se ukljuci prema wisa centru ondje
lov2xlr8 je napisao(la):wade je napisao(la):vidio loverovu cetvorku danas na borackom,to nisu istine kako mocno izgleda cetvorka uzivo...
sto ne mahnu il svirnu
vidio sam u petak u sarajevu oko 17h-18h cetovorku bijelu napucanu,sa crnom haubom tak neshto,pustio ga na stupu da se ukljuci prema wisa centru ondje