zlajaaa je napisao(la):nezz da li je bulex ili je onaj novi golf:icon_smile::icon_confused::icon_confused:uglavnom oko 12h na slatini:icon_twisted:
Dzeniii je napisao(la):evo ga jedan s foruma,,ja mislim da je ovo novi vlasnik ove vozilice
bulex je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):nezz da li je bulex ili je onaj novi golf:icon_smile::icon_confused::icon_confused:uglavnom oko 12h na slatini:icon_twisted:
moguce je... vrtio sam se oko slatine... danas
nermin suljagic je napisao(la):vidjen Lover dvaputa,na OMW-u (sviram a on ni mukajt)i kod Omege prodje lagano bez nekulturnih gasovaaaaaaa...
vidjen i ervixov plavcan a i sivonja u novom naselju,a i neko s crnim fokusom mi blicao i mahahao,al neznam ko je(da nije ko s foruma)???
pioneer_09 je napisao(la):bulex vidjen oko 1 ispred omege, a zatvoras u 2 ispred omege skrenuo desno prema livnici, a ja prelazio cestu sa drugom kod medicinskog faxa al nesto bilo crno da masem:lol::lol::lol:
zlajaaa je napisao(la):bulex je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):nezz da li je bulex ili je onaj novi golf:icon_smile::icon_confused::icon_confused:uglavnom oko 12h na slatini:icon_twisted:
moguce je... vrtio sam se oko slatine... danas
štopovi pola crveni, pola bijeli:icon_confused: ili su bili upaljeni pa mi se učinilo:icon_confused::icon_confused:
zlajaaa je napisao(la):bulex i onaj bijeli Citroen sa bijelim felama
nermin suljagic je napisao(la):NE!Nisi ti bio...
ti nebi mahao,jer moras pustiti ruku s guvernala...
Pike_gti je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):NE!Nisi ti bio...
ti nebi mahao,jer moras pustiti ruku s guvernala...
vidjen oko 12 na brcanskoj )