Ovo je prva g4 1.8T koja me je uzela.. jbg, onaj lonac sto sam skinuo se bas bas osjeti, ovaj fabrikaner je KATASTROFA.. sad sam pravi lijeni dizloD_cash je napisao(la):maloprije oko 9 i 20 gasaju Mrva i GTI_16v i sivom coupeu hyundai... heh i pocjepala te haha...
Mrva je napisao(la):Ovo je prva g4 1.8T koja me je uzela.. jbg, onaj lonac sto sam skinuo se bas bas osjeti, ovaj fabrikaner je KATASTROFA.. sad sam pravi lijeni dizloD_cash je napisao(la):maloprije oko 9 i 20 gasaju Mrva i GTI_16v i sivom coupeu hyundai... heh i pocjepala te haha...
Cim sam vidio coupea sa golfom skontao sam ko je nisam vidio da se Eldinova ljepsa polovina pridruzila al je svakako i ona bila primjecena
ja tebe nisam vidio :icon_mad: sto se nisi javioChuza je napisao(la):Ja opet Mrvu vidio sa Borom u Parku kod predsjednistva :icon_smile:
sUx je napisao(la):Mrva je napisao(la):Ovo je prva g4 1.8T koja me je uzela.. jbg, onaj lonac sto sam skinuo se bas bas osjeti, ovaj fabrikaner je KATASTROFA.. sad sam pravi lijeni dizloD_cash je napisao(la):maloprije oko 9 i 20 gasaju Mrva i GTI_16v i sivom coupeu hyundai... heh i pocjepala te haha...
Cim sam vidio coupea sa golfom skontao sam ko je nisam vidio da se Eldinova ljepsa polovina pridruzila al je svakako i ona bila primjecena
nebrini ... ima vazda neko ko ce te osvetiti ,dragi su mi turbaci
Mrva je napisao(la):Ovo je prva g4 1.8T koja me je uzela.. jbg, onaj lonac sto sam skinuo se bas bas osjeti, ovaj fabrikaner je KATASTROFA.. sad sam pravi lijeni dizloD_cash je napisao(la):maloprije oko 9 i 20 gasaju Mrva i GTI_16v i sivom coupeu hyundai... heh i pocjepala te haha...
VR6Boki je napisao(la):1.8T te i treba uzeti ak je ok stanje, jednako kao i mene :icon_biggrin:
Golf 4 1.8T ide po testovima 8.2 do stotke, to je opasno brzo za tu konjazu
Mrva je napisao(la):ja tebe nisam vidio :icon_mad: sto se nisi javioChuza je napisao(la):Ja opet Mrvu vidio sa Borom u Parku kod predsjednistva :icon_smile:
@VR6Boki
pa do stoje se dobro drzim al preko je problem ( al bas
kako god ide Eldinu dobro auto
.nOKe je napisao(la):ide bogami, leti
.nOKe je napisao(la):ide bogami, leti
GTI 16V je napisao(la):.nOKe je napisao(la):ide bogami, leti
:icon_smile:Ja sam samo bila prisutna kao moralna podrska svom Eldinu,budite sretni obojica sto nisam ja stisnula gas na coupe-u kako bih samo proletila pored vas,nego se plasim da zakoni fizike nece moci osvojiti snagu coupe-a pa onda prepustim to eldinu sa golfom
Mrva je napisao(la):ja tebe nisam vidio :icon_mad: sto se nisi javioChuza je napisao(la):Ja opet Mrvu vidio sa Borom u Parku kod predsjednistva :icon_smile: