VR6Boki je napisao(la):Vidio Eldina i Lejlu u BMW-u se vozaju
I IGY-ev auto u BBI garazi :icon_biggrin:
Sto nesvirasD_cash je napisao(la):maloprije viden Igy ponovo.....i vedena je Bora na njoj pise Sm chip tuning....bordo boja....
nermin suljagic je napisao(la):imao "a little conversation" sa suprugom pa sam malo kasnio....:lol:
nisam cesto tamo isao pa kontam hocul ili necu u interex..ti si bio iza mene,sa onom xenonima jakim
SamiRX-8 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):imao "a little conversation" sa suprugom pa sam malo kasnio....:lol:
nisam cesto tamo isao pa kontam hocul ili necu u interex..ti si bio iza mene,sa onom xenonima jakim
Nisam, ja sam bio ko pjesak, sa onom kesom velikom koju sam ti kontao bacit na sajbu jer se nisi micao
nermin suljagic je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):imao "a little conversation" sa suprugom pa sam malo kasnio....:lol:
Nisam, ja sam bio ko pjesak, sa onom kesom velikom koju sam ti kontao bacit na sajbu jer se nisi micao
ahaa...bio si mi s desne strane auta,ma dobro je to opet proslo...mogla mi je supruga biti za volanom pa bi letio zajedno s kesom u jalu,gazi ta sve...ona je ko SKY sokovi,samo nebo je granica...:lol::lol::lol: