boss_C200 je napisao(la):trizex u 21h u Banovicima, ja u gradu s rajom, cujem nesto galami zestoko...kad ono FiJat
dobar zvukk
edit: ispred tebe bijeli nissan sanny il kako se vec pise
.nOKe je napisao(la):gdje sine ?
0g1 je napisao(la):Oce , tamo kod narodnog malo ispred na autobuskoj stanici
cu sine :lol: :lol: :lol:
emirEX_sa je napisao(la):igy vidjen sinoc kod bosmala oko 21h.
Berza je napisao(la):I meni se cini da sam vidio IGY kod americke ambasade na semaforu, skrece desno prema ciglanama,sinoc oko 21h.
trizex je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):trizex u 21h u Banovicima, ja u gradu s rajom, cujem nesto galami zestoko...kad ono FiJat
dobar zvukk
Taj sam malo se druzio......sunny ili ti ga suncica je cudoviste....
boss_C200 je napisao(la):trizex je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):trizex u 21h u Banovicima, ja u gradu s rajom, cujem nesto galami zestoko...kad ono FiJat
dobar zvukk
Taj sam malo se druzio......sunny ili ti ga suncica je cudoviste....
mocan plaho zvuk kod fiata a koji je tormo u nissanu? skoro ga neki momak kupio, iz banovica...
boss_C200 je napisao(la):mocan plaho zvuk kod fiata a koji je tormo u nissanu? skoro ga neki momak kupio, iz banovica...
pioneer_09 je napisao(la):danas vidim mislim nodiashevog bmw-a, ali nesto se radi na njemu koliko sam uspio da vidim naprijed obicni farovi, na haubi udaren sprickit... u si selu, vozio ga neki stariji covjek:icon_question::icon_question:
Nexus je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):danas vidim mislim nodiashevog bmw-a, ali nesto se radi na njemu koliko sam uspio da vidim naprijed obicni farovi, na haubi udaren sprickit... u si selu, vozio ga neki stariji covjek:icon_question::icon_question:
strefice sta nodija,mozda cojek i ne zna::icon_rolleyes:
nodiash je napisao(la):Nexus je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):danas vidim mislim nodiashevog bmw-a, ali nesto se radi na njemu koliko sam uspio da vidim naprijed obicni farovi, na haubi udaren sprickit... u si selu, vozio ga neki stariji covjek:icon_question::icon_question:
Zna zna Nodi:icon_biggrin: taj stariji cojk je majstor...limar lakirer...a radi se auto...sve packe i malo nekih udubljenja na njemu se saniraju i hauba sto mi je prosli majstor usro kad je lakiro pa ostale sisice...a ne znam kako mislis obicni farovi...kod njega i jesu obicni farovi sa naknadno ubacenim xenonima i prstenovima...mozda ih nije upalio uopste...uglavnom dobro si vidio...hocu i jaaaaaaa
Nexus je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):danas vidim mislim nodiashevog bmw-a, ali nesto se radi na njemu koliko sam uspio da vidim naprijed obicni farovi, na haubi udaren sprickit... u si selu, vozio ga neki stariji covjek:icon_question::icon_question: