D dale2105 Član 05.04.2009 #1 Pozdrav iz Osijeka, većina me zna po nadimku Dale, imam 23 godine, moj limeni ljubimac je bio Peugeot 307 dok nije završio na otpadu...:-(
Pozdrav iz Osijeka, većina me zna po nadimku Dale, imam 23 godine, moj limeni ljubimac je bio Peugeot 307 dok nije završio na otpadu...:-(
D dale2105 Član 06.04.2009 #9 Pozdrav svima... Najbitnije nisam NAPISALA, iza korisničkog imena se krije ženska osoba ))) Biće limenih ljubimaca, glavno da je glava spašena... Slika sve govori... P.S. Nisam ja vozila!
Pozdrav svima... Najbitnije nisam NAPISALA, iza korisničkog imena se krije ženska osoba ))) Biće limenih ljubimaca, glavno da je glava spašena... Slika sve govori... P.S. Nisam ja vozila!
ogipower Član 06.04.2009 #14 oo jos jedna dama na forumu dobro nam dosla ugodan boravak na forumu a auto fino udaren ali kao sto rece bitno je da je glava citava :icon_biggrin:
oo jos jedna dama na forumu dobro nam dosla ugodan boravak na forumu a auto fino udaren ali kao sto rece bitno je da je glava citava :icon_biggrin: