R respo Član 25.01.2007 #16 napredujemo polako jos puzemo ali cemo lagano na nogice pa onda kakav bajk pa onda motoric pa onda sine autobus a kad dodjete do mene bicete u vozu
napredujemo polako jos puzemo ali cemo lagano na nogice pa onda kakav bajk pa onda motoric pa onda sine autobus a kad dodjete do mene bicete u vozu
R respo Član 25.01.2007 #24 hvala opet za sve dobrodoslice almera tamo sipam gorivo nigdje drugo u gradu tako da sam im ostao "vjeran"
hvala opet za sve dobrodoslice almera tamo sipam gorivo nigdje drugo u gradu tako da sam im ostao "vjeran"
IGY Član 27.01.2007 #28 zdravo lave:lol: a ti si taj sto svijetli sav, nije lose ali mozda malo prejako, vidzam te cesto, cool ride
zdravo lave:lol: a ti si taj sto svijetli sav, nije lose ali mozda malo prejako, vidzam te cesto, cool ride
R respo Član 27.01.2007 #30 ma nije prejako taman za mene a i nije jos sve unutra zavrseno tako da to nije final bice mozda i svjetlije kad unutra bude sve bijelo
ma nije prejako taman za mene a i nije jos sve unutra zavrseno tako da to nije final bice mozda i svjetlije kad unutra bude sve bijelo