VR6Boki je napisao(la):Ibiza je opalila red light, ja cim sam to vidio pustio gas, da ne grijem masinu beze po onoj vrucini.
Calibra V6 me izbacila u sljedecem krugu :icon_biggrin:
GTI FAN je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Ibiza je opalila red light, ja cim sam to vidio pustio gas, da ne grijem masinu beze po onoj vrucini.
Jeli pricate o sivoj Ibizi dizelki ?
A ,u Subotu sam ja red light imao protiv jedne sive isto dizelka bila pa kontam nije valjda bas on u nedjelju imao red light .ArminM je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Ibiza je opalila red light, ja cim sam to vidio pustio gas, da ne grijem masinu beze po onoj vrucini.
Jeli pricate o sivoj Ibizi dizelki ?
ne, o plavoj, 6k2 model. Ima cupra masku, pretpostavljam da je u njoj tdi 81kw
VR6Boki je napisao(la):Evo jedne slicice iz Mostara, ovdje izgleda ko' nov, iako mu je uzivo lak dosta ostecen, izgreban je, iscvokan, pun obiljezja sa ceste...
Al uprkos svemu, meni je jos uvijek jako drag :icon_smile:
1.9 81 kw vrijeme auta 15.8, ovo mu je prvi raceArminM je napisao(la):ne, o plavoj, 6k2 model. Ima cupra masku, pretpostavljam da je u njoj tdi 81kwGTI FAN je napisao(la):Jeli pricate o sivoj Ibizi dizelki ?VR6Boki je napisao(la):Ibiza je opalila red light, ja cim sam to vidio pustio gas, da ne grijem masinu beze po onoj vrucini.
ZELA GTI je napisao(la):U super je stanju VTS:icon_biggrin:
Za razliku od nečijih sepetića jel Triza? :lol:
Ja sam isao protiv cipane na 103 kw i imao je negdje to vrijeme,ako nije cip cuning bgmi dobro vrijeme imaMrva je napisao(la):1.9 81 kw vrijeme auta 15.8, ovo mu je prvi race