BHT Ovisnik
Eo mene s jos jednim mojim autom, za sada 4 vlastita na stanju imam, te terenac zajedno sa starim 5. Da sve rasprodam taman mogu kupiti jedno dobro hahah
Al ajde,svatko sluzi za nesto, s ovim sam zaradio motor kao i samog kombija.
U pitanju je jumper 2002 god, 2.0 HDI sa 84KS (trenutno čipovan haha). Bio je teretni ( sa staklima ), pa sam mu radio atest, zajebancija do jaja dok sam sve prepakovao na putnog. Nije ostavljen niti jedan navoj za siceve,pojaseve i sl, pa sam sve sam morao mjeriti i bušiti da bi zadovoljilo kriterije, a to je da ima komplet nebo,siceve i pojaseve,sve na svom mjestu...
Inace privatno vikendom radim kao tehničar za muzicku grupu pa vozam opremu i montiram,a usput i selidbe, cak i do Beograda,sada aBd ubrzo i Njemacku. Sreca u firmi dobar sef pa dadne slobodno kada treba
Evo kakav je bio kada je dosao, uvežen iz Njemacke od rođaka
Onda sam uspio upasovati siceve koje sam kupio
Pa s rodakovim, aBd do godine mojim
Pa je uslijedilo tamnjenje stakala
Pa sam i na more isao s njim koji dan, meni sasvim dovoljno, preko dana kupanje,malo s biciklom,navecer ionako mrtav zalegnem hahah
[/URL][/IMG]
Nekada nesto i povucem sa njim, kao npr svoju kocku
Te je neki dan cipovan Sa 84KS,Nm192 na 115KS i Nm248. Svi cipuju auta,samo ja kombi hahah
Cip je rađen u AS- Simanic, u Mostaru,sve preporuke
Kombi sada znatno bolje ide,prije 2 dana sam isao u Orašje i drasticno bolje vuče,ide uz brdo pun opreme kao prazan,a po pravcu ubija
Eto toliko do neke sljedece vozilice koju kupim
Al ajde,svatko sluzi za nesto, s ovim sam zaradio motor kao i samog kombija.
U pitanju je jumper 2002 god, 2.0 HDI sa 84KS (trenutno čipovan haha). Bio je teretni ( sa staklima ), pa sam mu radio atest, zajebancija do jaja dok sam sve prepakovao na putnog. Nije ostavljen niti jedan navoj za siceve,pojaseve i sl, pa sam sve sam morao mjeriti i bušiti da bi zadovoljilo kriterije, a to je da ima komplet nebo,siceve i pojaseve,sve na svom mjestu...
Inace privatno vikendom radim kao tehničar za muzicku grupu pa vozam opremu i montiram,a usput i selidbe, cak i do Beograda,sada aBd ubrzo i Njemacku. Sreca u firmi dobar sef pa dadne slobodno kada treba
Evo kakav je bio kada je dosao, uvežen iz Njemacke od rođaka
Onda sam uspio upasovati siceve koje sam kupio
Pa s rodakovim, aBd do godine mojim
Pa je uslijedilo tamnjenje stakala
Pa sam i na more isao s njim koji dan, meni sasvim dovoljno, preko dana kupanje,malo s biciklom,navecer ionako mrtav zalegnem hahah
Nekada nesto i povucem sa njim, kao npr svoju kocku
Te je neki dan cipovan Sa 84KS,Nm192 na 115KS i Nm248. Svi cipuju auta,samo ja kombi hahah
Cip je rađen u AS- Simanic, u Mostaru,sve preporuke
Kombi sada znatno bolje ide,prije 2 dana sam isao u Orašje i drasticno bolje vuče,ide uz brdo pun opreme kao prazan,a po pravcu ubija
Eto toliko do neke sljedece vozilice koju kupim
Poslednja izmena: