Član
Znam drug, ali iskreno sa primanjima u Bosni tesko da mozes uzeti auto srcem.. Tako da se nazalost mora razmisljati o prodaji cak i prije nego kupis auto... E onda povrh svega razmisljas hocel' ti ga ko isparati iz neke pakosti ili ne daj Boze ukrasti.E, vidiš, to je ono što meni ne predstavlja problem. Nikad nisam kupovao auto da bih se vodio time pošto ću ga prodati i da cijena što manje padne. Auto se uzima srcem, da uživaš u njemu, a ne da misliš na finansije i uzmeš neki sepet u kome nemaš trunke opreme i komfora, samo da bi ostao na cijeni. Da se razumijemo, ovaj C5 je bio potreba i morao sam prodati SAAB, trebao mi je karavan. SAAB nikad prežaliti neću, ali život ide dalje. Citroen me uopšte ne oduševljava mnogim stvarima, ali ima gepekčinu i najviše je nudio uloženo-dobijeno. Više ga i ne vozam jer mi se ne sviđa motor, preslab za tu karoseriju. Za ovo auto sve ispod 200KS nije za moj ukus, zato je na prodaju, pa šta bude. Jedino što odgovorno tvrdim je da je ovaj auto perfektan, izuzetno kvalitetno napravljen i nije bilo uštede na materijalu i odabiru materijala za određene dijelove.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Kako god, svi bi mi nesto iznad 300 konja, ali nece da moze